Servicii Decorarea salonului
Decorarea salonului
Confetti-Artificii
Decoratiuni de scaune
Servicii hostess
Decoratiuni cu flori
Decoratiuni de mese
Decorarea cadrului religios
Decorarea masinii
Suveniruri
Accesorii
Casa de vis
Decorarea cadrului nuptial

Floarea-soarelui  ·  Romantic  ·  Clasic  ·  O poveste  ·  Happy Umbrella  ·  Butterfly Effects

O alta nunta speciala de care suntem in mod deosebit mandri a avut accente clasice. Alaturi de aranjamentele cu baloane, atat de apreciate, am dorit sa oferim mai mult, astfel incat nici un detaliu sa nu fie ignorat.

Aceasta nunta a fost invaluita intr-o atmosfera eterica, argintie. Mici boluri de sticla transparenta, cu luminari plutitoare argintii, ofereau meselor o nota de intimitate si romantism, iar luminitele lor tremuratoare se reflectau in panglicile asortate cu care erau ornate sfesnicele mari si erau legate servetelele. Mici perle de sticla sidefie completau aranjamentul acestor mese. Iar la intrare, unde a fost amenajat un mic pod peste un canal de apa incarcat cu flori si lumanari plutitoare, pentru a simboliza trecerea intr-o noua etapa, mai bogata, a vietii. Un aranjament similar, dar pe nuante aurii, a preluat simbolul verighetelor de aur pentru a inconjura fericita pereche de irizatii luminoase.

În plus, chiar la intrarea in sala, pe postamente imbracate in organza asortata, au fost dispuse lumanari-bloc, a caror lumina a intampinat mirii si nuntasii cu veselie.

Intrare
 
 
Masa oficiala
 
Mese invitati
 
Terasa
 
Lumini
 
 
Candele
 
 
Decoratiuni cu flori
 
 
Detalii
 
 
Actualizat: 04 Ianuarie 2008
Aquaria Media Studios - http://www.aquaria.ro