Servicii Decorarea salonului
Decorarea salonului
Confetti-Artificii
Decoratiuni de scaune
Servicii hostess
Decoratiuni cu flori
Decoratiuni de mese
Decorarea cadrului religios
Decorarea masinii
Suveniruri
Accesorii
Casa de vis
Decorarea cadrului nuptial

Floarea-soarelui  ·  Romantic  ·  Clasic  ·  O poveste  ·  Happy Umbrella  ·  Butterfly Effects

Ceea ce urmeaza este o prezentare a noastra si a ceea ce facem noi. Noi suntem Gala10, un grup de entuziasti care credem in necesitatea de a ne inconjura de frumos in orice moment al vietii noastre De aceea, incercam sa ne punem originalitatea, imaginatia, bunul gust si - de ce nu? - simtul umorului in slujba celor ce doresc sa-si transforme un moment special intr-o amintire deosebita.

Iata cateva exemple de nunti pe care le-am organizat; am dorit ca fiecare idee sa fie deosebita fata de cealalta, sa aduca un element nou si sa fie in acord cu gusturile si preferintele clientilor nostri.

Fireste ca in fiecare din aceste cazuri nu au fost uitate aranjamentele scaunelor, al caror spatar a fost drapat in organza aleasa in functie de culoarea dominanta si legat delicat cu funda asortata. Aceleasi aranjamente, completate cu mici buchete de globuri in culori irizate, au impodobit masutele de serviciu, pe care se aflau aranjamente florale in deplina armonie cu tot ansamblul. Pentru a nu ignora aspectul vesel al fiecarui eveniment, buchete de baloane, dispuse in spirala si legate cu fundite sidefate, au fost suspendate peste tot in sala.

Asa ca- fie ca este vorba de o nunta rustica, fie de una clasica, in culori suave sau indraznete - am incercat sa aducem o nota de originalitate prin studierea fiecarui detaliu; fiecare perla de sticla, fiecare aranjament floral sau cu baloane, fiecare panglica de matase a fost asezata cu grija, pentru ca fiecare privire sa intalneasca o surpriza si sa fie o incantare.

Actualizat: 04 Ianuarie 2008
Aquaria Media Studios - http://www.aquaria.ro