Servicii
Decoratiuni cu baloaneDecorarea salonului Iata cateva exemple de nunti pe care le-am organizat; am dorit ca fiecare idee sa fie deosebita fata de cealalta, sa aduca un element nou si sa fie in acord cu gusturile si preferintele clientilor nostri.
Floarea-soarelui  ·  Romantic  ·  Clasic  ·  O poveste  ·  Happy Umbrella  ·  Butterfly Effects
Decoratiuni de scauneDecoratiuni de scaune Pentru a da o nota distinsa salii si un look unitar, husele de scaune si funda in cromatica aleasa sunt solutia ideala.
Decoratiuni de mese (inele si servetele)Decoratiuni de mese Micile detalii personalizeaza intr-un mod aparte mesele invitatilor creand efecte de neuitat: servetele stranse in inele stilizate, decoruri cu bile si panglici satinate, lumanari alese in functie de stilul nuntii - romantic - lumanari cub; regal - lumanari clasice in sfesnice, toate in ton cu culoarea salii. Decoratiuni cu floriDecoratiuni cu flori Cu totii stim ca florile sunt cele mai rafinate elemente de decor. Nu le uitati. Sfatul nostru este sa alegeti tipul si culoarea lor in functie de cromatica celorlaltor accesorii (baloane, servetele, cromatica salii).
HostessHostess Punem la dispozitie modele profesioniste pentru serviciul de hostess la diverse evenimente ca: targuri, coktail-uri, petreceri private, lansari si inaugurari de firme, spoturi publicitare, prezentari moda
Confetti - ArtificiiConfetti - Artificii În functie de bugetul disponibil noi va oferim artificii de tort, jerbe, turnuri de confetti. Va asiguram ca efectul va fi cel scontat. Decorarea cadrului nuptialDecorarea cadrului nuptialDorim sa va surprindem cu un cadru intim in concordanta cu semnificatia momentului: satin, petale, sampanie, pahare decorate, ravase cu mesaje de dragoste.
Personalizarea cadrului religiosPersonalizarea cadrului religios V-a impresionat vreodata o cununie religioasa dintr-o scena de film? Acum puteti fi voi protagonistii unui asemenea episod. Decorarea masiniiDecorarea masinii Ca sa vedeti ca ne-am gandit la toate, va sfatuim sa ne lasati noua si aceasta mica grija si nu veti regreta.
SuveniruriSuveniruri Pentru a va impresiona invitatii, va sfatuim sa faceti o atentie in parte fiecaruia. Ele simbolizeaza iubirea, statornicia, intelegerea, fertilitatea, implinirea. AccesoriiAccesorii Pentru ca evenimentul sa fie cu totul special, va propunem mici detalii care vor personaliza cadrul conferind originalitate: covorul rosu presarat cu petale catifelate da grandoare momentului, cosul cu petale de trandafiri, inele pentru servetele aurii si alte accesorii surpriza.
Casa de visCasa de vis Pentru ca frumusetea trebuie sa ne inconjoare in fiecare moment, designerul nostru ofera consultanta in amenajarea casutei viitoarei familii punand in valoare fiecare coltisor cu un minim de investitie.
Actualizat: 04 Ianuarie 2008
Aquaria Media Studios - http://www.aquaria.ro