Noutati

A doua editie - "Nunta la palat" 2008 - muzeul Banffy

NOU! Gala 10 prezinta "Chateau Blanc" in cadrul celei de-a doua editii a expozitiei "Nunta la palat!", in perioada 1-3 februarie 2008

Prima editie "Nunta la palat" 2007 - muzeul Banffy

Gala 10 prezinta "Nunta la curte"

"Nunta la Palat", expozitia tematica de la Muzeul de Arta Banffy din Cluj Napoca, a provocat adaugarea unei noi bijuterii pe siragul de margele tematice turnate de Gala 10 inca o margea care de data aceasta poarta amprenta unei Nunti la curte – o nunte de curteni, brodata cu elemente pretioase de exterior , sareta cu perne si tapiserii brodate, completate de baloturi de paie pentru primirea invitatilor, baldachine imbracate diafan, leagan de flori, prajiturele personalizate cu mesaje, porumbei mesageri ai iubirii, toate aceste elemente degajand romantism.

"Nunta la curte" a avut ca punct de plecare ambientul romantic al Muzeului Banffy, avandu-i protagonisti pe Contesa de Malbrough cu Ducele Vantosoh ( Niki si Mira), care purtau amprenta vremii prin vesmintele create de designerul Romana Ghita, aceasta pictand totul in aceeasi cromatica.

Nunta lor a atras interesul întregului val de invitati si a generat un imens interes public (dupa ce s-a citit în cartea povestii ca jartierele ei au avut cleme din aur, încrustate cu diamante. Decorurile au fost pline cu extravagante esente de ornitogalum, eustoma, astromeria, lalele in tonuri de roz, impletite cu panglici si margele. Aceast decor "promite povesti de neuitat pentru viitor", pentru fiecare pereche in parte, care impreuna vor tese o minune, o forta,o frumusete numai a lor.

Targ Expomariage 2006 - Cluj-Napoca
Tema: Epock
Cromatica: Ivoir-verde-mar
Salonul Mireselor 2006 - Cluj-Napoca
Tema: Baroc
Cromatica: Ruginiu-bordo
Targ Expomariage 2005 - Cluj-Napoca
Tema: Casual, romantic
Cromatica: Ivoir-alb
Accesorii: Drapaje organza, cristale, candele
Actualizat: 04 Ianuarie 2008
Aquaria Media Studios - http://www.aquaria.ro