Si iata ceea ce facem pentru a ne implini acest crez:

Pentru momentul fericit al nuntii, noi dorim ca fiecare detaliu sa fie memorabil si deosebit, cu totul unic, asemenea ocaziei: fiecare masa sa fie personalizata, cu aranjamente de flori, fiecare scaun impodobit cu huse festive, fiecare servetel strans intr-un inel original. Dar, fireste, masa mirilor trebuie sa iasa in evidenta: noi ne angajam sa o impodobim cu totul aparte, pentru ca ei, personajele centrale ale nuntii, sa simta ca petrecerea este pe masura iubirii lor. Nu uitam nici celelalte amanunte: aranjarea masinilor invitatilor, decorarea bisericii pentru a inmulti fastul momentului, suveniruri si daruri pentru nuntasi, toate detaliile sunt avute in vedere pentru o nunta cu totul originala si rafinata.

În plus, noi dorim sa asiguram toate aspectele unei intalniri de afaceri, ale unui cocktail sau ale unei aniversari de firma. Sala festiva, cu manunchiurile de baloane, aranjamentele pentru mese sau husele scaunelor, sunt atributia noastra. Lasati-ne noua sarcina de a va surprinde invitatii cu un spatiu profesionist dar, in acelasi timp, intim.


Dar, asa cum spunem, noi credem in faptul ca frumusetea trebuie sa ne inconjoare in fiecare moment. Casa Dumneavoastra poate avea avantaje si colturi cu totul speciale; noi ne oferim sa le descoperim si sa le punem in valoare, pentru ca si momentele de relaxare sa va fie depline.

 

Acestia suntem noi. Si ne punem in slujba Dumneavoastra, cu talentul si pasiunea noastra.

Actualizat: 04 Ianuarie 2008
Aquaria Media Studios - http://www.aquaria.ro